fredag 1 juni 2007

Mys i Göteborg..

I går packade vi våra väskor lämnad av Yatzy (var som att lämna sitt barn på dagis för första gången..)hos Helena´s mamma och åkte till Göteborg. Väl där var vi på Huveröds och köpte foder och hundkex till Yatzy, sen en sväng på Ikea. Efter detta styrde vi in mot stan och checkade in på hotellet, mysigt som tusan :) Vilade lite innan vi besökte Bergakungens bio för första gången. Snacka om bio salong.... mastodont stor.. och värsta ljud och bild kvalitet. Lär bli en hel del besök där framöver! Kollade på Pirates of Carabians 3, helt okej men ettan är klart bäst! Efter en god nattsömn blev det givetvis frukst på hotellet. Vilket för vår del är som julafton..så underbart att bara gå och plocka åt sig av alla läckerheter. Sen har vi haft en heldag på stan med shopping och självklart lunch på Andrum (stans bästa vegan hak).
Bildbevisen...

Min vackra tjej i bilen på väg till Götet. Hon roade sig lite med att ta kort med olika miner och så... kanske kommer fler famöver.
En liten del av frukost bordet på hotellet :)

Helena i sitt esse. Vad kan jag skapa av dessa tyger.... Vill ha det där.. och det där...och det där :)

Hysteriskt rolig annons i Göteborgs posten idag.... ha ha ha
Var egentligen meningen att det skulle vara en bild här på en flinandes Yatzy när vi kom hem, men som vanligt lyckas vi inte fånga det på kort :( Men flina det gjorde hon.... fast inte lika mycket som vi tror jag. Herregud vad det är tomt att vara utan henne. Skönt att vara hemma igen.



2 kommentarer:

Anonym sa...

jag älskar dig! Tack för en underbar mini-semester!

Anonym sa...

Åh, hotellfrukost - nu blir jag avundsjuk! Låter som härliga dagar!